Ανεμοθραύστες - Μπάρες Οροφής - Μπαγκαζιέρες

Καθρέφτες

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε καθρέφτες αυτοκινήτου για όλα τα μοντέλα σε πληθώρα τύπων, συμπεριλαμβανομένων και Αξεσουάρ Εξωτερικού Αυτοκινήτου.


Συγκεκριμένα, διατίθενται καθρέφτες εσωτερικοί (άνω καθρέφτης) για άριστη ορατότητα προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, εξωτερικοί (πλαϊνοί) για περιμετρική ορατότητα του οχήματος και εξωτερικοί (πλαϊνοί) που τοποθετούνται πάνω από τον υπάρχοντα πλαϊνό καθρέφτη για υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και το μέγιστο δυνατό επίπεδο ορατότητας περιμετρικά του οχήματος, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα «τυφλής γωνίας». Κατάλληλοι για σχολές οδηγών αλλά και για κάθε οδηγό που επιθυμεί απόλυτα ασφαλή οδήγηση.


Οι καθρέφτες είναι πιαστοί ή αυτοκόλλητοι και είναι κατασκευασμένοι από ποιοτικά υλικά που εγγυώνται την ανθεκτικότητά τους στα μικροχτυπήματα και τις φθορές της καθημερινής οδήγησης. Είναι συχνό φαινόμενο οι καθρέφτες (κυρίως οι εξωτερικοί) να παθαίνουν ζημιές λόγω χτυπημάτων στην οδήγηση μέσα στην πόλη.


Όμως, ένας χαλασμένος ή ξεχαρβαλωμένος καθρέφτης όχι μόνο καταστρέφει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά καθιστά και την οδήγησή σας επικίνδυνη. Συνεπώς, η συνεχής χρήση των καθρεφτών με πολύ καλή ορατότητα αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες αποφυγής ατυχημάτων σε κάθε διαδρομή. Οι καθρέφτες του καταστήματός μας διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ώστε η ασφαλής οδήγηση να είναι προνόμιο όλων.

5 αποτελέσματα
grid
list