Ανεμοθραύστες - Μπάρες Οροφής - Μπαγκαζιέρες

Πλαίσια-τζαμάκια πινακίδας

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πλαίσια και τζαμάκια πινακίδας για την αποτελεσματική προστασία των πινακίδων μπρος πίσω σε αυτοκίνητα και μηχανές.


Οι πινακίδες αποτελούν από τα κυριότερα σημεία με χτυπήματα στα οχήματα, κυρίως λόγω ζημιών στο παρκάρισμα, αλλά και από φθορά λόγω του χρόνου και της βρομιάς. Μια στραπατσαρισμένη ή βρόμικη πινακίδα, όμως, όχι μόνο χαλάει την εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά και δεν συμβαδίζει με τους κανόνες ορθής και ασφαλούς οδήγησης.


Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα με ένα και μόνο αξεσουάρ, τα προστατευτικά πλαίσια και τζαμάκια πινακίδας. Είναι πολύ απλά στην τοποθέτηση και μπορούν να εφαρμοστούν από τον οποιονδήποτε, προστατεύοντας την πινακίδα τόσο από τα χτυπήματα όσο και από βρομιά, όπως λάσπη, χώμα και άμμο.


Τα προστατευτικά πλαίσια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και σε πληθώρα διαστάσεων και αποχρώσεων, για να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους οχημάτων και μηχανών. Τοποθετούνται πάνω και περιμετρικά της πινακίδας στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα.


Εκτός από το υψηλό επίπεδο προστασίας που παρέχουν, προσδίδουν στο όχημά σας σπορ και προσεγμένη εμφάνιση.

7 αποτελέσματα
grid
list