Ανεμοθραύστες - Μπάρες Οροφής - Μπαγκαζιέρες

Προφίλ Εταιρείας

Η Εταιρεία Angelidis& CO δραστηριοποιείται στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε το 1989 από τον Μιχάλη Αγγελίδη με έδρα της την Χαλκίδα, όπου ξεκίνησε ως κατάστημα λιανικής. Το 1995 και μετά από 6 έτη συνεχούς βελτίωσης και οικονομικής ανάκαμψης, μετέφερε την έδρα της στην Αθήνα όπου πλέον λειτουργεί ως Εταιρεία χονδρικής, η οποία εισάγει και προμηθεύει την αγορά με μια τεράστια γκάμα προϊόντων.

Στα 30 χρόνια φροντίζουμε για την ασφάλεια και την περιποίηση του αυτοκινήτου με επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Είμαστε αντιπρόσωποι και διανομείς πολλών διεθνών Εταιρειών.

Πρωταρχικός μας στόχος αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η κάλυψη των αναγκών τους καθώς κι η αποδοτικότητα των διεργασιών. Για τον λόγο αυτό, η Εταιρεία πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στα προϊόντα και διατηρεί τη σταθερή ποιότητά τους. Επιτυγχάνοντας τους παραπάνω στόχους, οι πελάτες προμηθεύονται προϊόντα με υψηλά στάνταρντ και σε ανταγωνιστικές τιμές που τηρούν Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.