Ανεμοθραύστες - Μπάρες Οροφής - Μπαγκαζιέρες

Προφίλ Εταιρείας

Η Ιστορία της Εταιρείας Angelidis & CO στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων αντικατοπτρίζει μια πορεία επιτυχίας και δέσμευσης στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων για την ασφάλεια και την περιποίηση των αυτοκινήτων. Η ίδρυση της εταιρείας το 1985 στη Χαλκίδα από τον Μιχάλη Αγγελίδη σηματοδοτεί την έναρξη ενός επιχειρηματικού ταξιδιού που εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό παράγοντα στον χώρο.

Η μετακίνηση της έδρας της εταιρείας από τη Χαλκίδα στην Αθήνα το 1995 αντανακλά τη σταθερή ανάπτυξη και τη δέσμευση στην ανταποκριση στις ανάγκες της αγοράς. Μετατράπηκε από κατάστημα λιανικής σε εταιρεία χονδρικής, εξειδικευμένη στην εισαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων.

Η δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα εκφράζεται μέσω των τακτικών ελέγχων στα προϊόντα, ενώ η διατήρηση σταθερής ποιότητας εξασφαλίζει ότι οι πελάτες προμηθεύονται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διανέμει προϊόντα πολλών διεθνών εταιρειών, ενισχύοντας την ποικιλία και την ευελιξία της προσφοράς της.

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, η κάλυψη των αναγκών τους και η αποδοτικότητα των διεργασιών. Με παραπάνω απο τριάντα χρόνια εμπειρίας, η Angelidis & CO συνεχίζει να συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτων.