Ανεμοθραύστες - Μπάρες Οροφής - Μπαγκαζιέρες

(*) Για να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της αναζήτησης, παρακαλώ συμπληρώστε τα παραπάνω πεδία.


Ανεμοθραύστες

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ανεμοθραύστες σε μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Όλοι οι ανεμοθραύστες είναι από επώνυμες εταιρείες και παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να αναβαθμίσετε λειτουργικά το αυτοκίνητό σας και να αποκτήσετε μια πιο άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης.
Οι ανεμοθραύστες λύνουν με ένα πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο το βασικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί όλους τους οδηγούς, όταν ανοίγουν τα παράθυρά τους. Ο αέρας στις υψηλές αλλά ακόμα και στις μέτριες ταχύτητες μπαίνει μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και δημιουργεί δυνατό θόρυβο που καθιστά την οδήγηση ενοχλητική ή ακόμα και επικίνδυνη. Αλλά και η βροχή αποτελεί πρόβλημα, καθώς ακόμα και στις χαμηλές ταχύτητες οι σταγόνες μπαίνουν μέσα βρέχοντας τα πάντα. Δείτε αναλυτικά τι είναι οι ανεμοθραύστες και γιατί είναι χρήσιμοι.
Οι ανεμοθραύστες αποτελούν μακρόστενα περιβλήματα που εφαρμόζουν στο άνω μέρος του παραθύρου. Έτσι, απωθούν τον αέρα και τη βροχή και σας επιτρέπουν να έχετε ανοιχτό το παράθυρο χωρίς προβλήματα. Τα πλεονεκτήματά τους είναι ασύγκριτα:

  • Δεν χρειάζεται να βάζετε air condition συνεχώς, οπότε μειώνετε το κόστος οδήγησης.
  • Στα ταξίδια μπορείτε να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα και να εισπνέετε καθαρό αέρα, έχοντας ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
  • Ακόμα και όταν βρέχει μπορείτε να έχετε κατεβασμένο το τζάμι.
  • Ο εργονομικός σχεδιασμός του ανεμοθραύστη σας επιτρέπει να κατεβάζετε το τζάμι αρκετά χαμηλά, αλλά να μην ενοχλείστε από τον αέρα και τη βροχή.

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ελεγχθεί για την άριστη ποιότητα και ασφάλειά τους, εξασφαλίζοντάς σας υψηλά standards σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές. Έχετε ερωτήσεις;  Τότε μπορείτε να δείτε όλες τι απαντήσεις για συχνές ερωτήσεις ανεμοθραυστών εδώ.
 Επιλέξτε τα κριτήρια της παραπάνω φόρμας για εμφάνιση των προϊόντων