Ανεμοθραύστες - Μπάρες Οροφής - Μπαγκαζιέρες

Όροι Χρήσης

Τροποι αποστολής

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Το ύψος των εξόδων μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής (courier-μεταφορική εταιρία) βάση του τιμοκαταλόγου της και επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 3 εργάσιμες ημέρες, εκτός κι αν η περιοχή θεωρείται απομακρυσμένη  (σύμφωνα με την courier - μεταφορική εταιρία).

Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) η εταιρία Αγγελίδης Μιχ. & Σια Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.

Το κόστος των μεταφορικών με Courier διαμορφώνεται σε:
Αττική: 4,00€**
Χερσαία Ελλάδα: 7,00€**
Νησιά: 7,00€**
Κύπρος: 20,90€**

Σε περίπτωση αντικαταβολής η επιβάρυνση ανέρχεται στα 5.00€ για όλους τους προορισμούς.

** Σε περίπτωση που η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη (σύμφωνα με την courier) η επιπλέον επιβάρυνση ανέρχεται στα 5,00€ και η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες.
** Οι παραπάνω τιμές ισχύουν  για δέματα έως και 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1 ευρώ για προορισμούς Ελλάδας. Για προορισμούς Κύπρου υπάρχει επιβάρυνση 3,5 ευρώ για κάθε μισό κιλό. Στα προιοντα με πολυ μεγάλο όγκο υπάρχει και χρέωση ογκομέτρησης.

 

Επιστροφές

- Εάν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, η επιστροφή του γίνεται δωρεάν και η επιλογή της courier γίνεται από εμάς.

- Εάν το προϊόν που μας αποστέλλετε προς έλεγχο ως ελαττωματικό, ελεγχθεί και δεν είναι ελαττωματικό, τότε κατά την επιστροφή του προϊόντος σε εσάς, επιβαρύνεστε με τα έξοδα διακίνησης του προϊόντος από και προς εσάς και των οποίων το κόστος υπολογίζεται βάσει του κόστους μεταφορικών που καταβάλλατε κατά την αγορά του προϊόντος.