Ανεμοθραύστες - Μπάρες Οροφής - Μπαγκαζιέρες

Αξεσουάρ Εξωτερικού

Αξεσουάρ εξωτερικού


Παρακάτω θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το εξωτερικό του αυτοκινήτου σε τεράστια γκάμα προϊόντων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.


Η μεγάλη μας ποικιλία περιλαμβάνει επώνυμα προϊόντα που συμβάλλουν σε μια πιο ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης, ενώ παράλληλα σας επιτρέπουν να αναβαθμίσετε αισθητικά και λειτουργικά το αυτοκίνητό σας.


Κάντε τη διαφορά στον τρόπο που βλέπετε το αυτοκίνητό σας και οδηγείτε με τα ακόλουθα απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου:


Ανεμοθραύστες που τοποθετούνται στο παράθυρο, απωθούν τον αέρα και τη βροχή και σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε ανοιχτό το τζάμι ακόμα και όταν τρέχετε.


● Καθρέφτες, εσωτερικοί και εξωτερικοί, πιαστοί και αυτοκόλλητοι, για τη μέγιστη ορατότητα κατά την οδήγηση.


● Προστατευτικά πλαίσια και τζαμάκια πινακίδων για αυτοκίνητα και μηχανές.


Σίτες αλουμινίου για προφυλακτήρες σε μεγάλο εύρος χρωμάτων και διαστάσεων που καλύπτουν τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες όλων των μοντέλων.


Τάσια τροχών σε πληθώρα σχεδίων, για να αναβαθμίσετε την αισθητική του αυτοκινήτου σας.


● Αυτοκόλλητα καθρέπτη, πόρτας και προφυλακτήρα, αντικρουστικά για προστασία από τα χτυπήματα, διακοσμητικά για κάθε γούστο, καθώς και λάστιχα/τσιμούχες για πλήρη στεγανοποίηση.


● Υαλοκαθαριστήρες από καουτσούκ και πλαστικό, άριστης ποιότητας για τον άμεσο, αποτελεσματικό και αβλαβή καθαρισμό του παρμπρίζ, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη ανάλογα με το μοντέλο και τη χρονολογία του αυτοκινήτου.

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ελεγχθεί για την άριστη ποιότητα και ασφάλειά τους, εξασφαλίζοντάς σας υψηλά standards σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές.

4463 αποτελέσματα
grid
list

Κατασκευαστής


Διάσταση Τροχού